Köp, leveranser, returer och allmän information

Köp, returer och aviseringar

  • VAD GÄLLER NÄR DU HANDLAR HOS Green Earth?

Beställning

När du har lagt din beställning skickas en bekräftelse ut till den e-postadress som du har angivit vid beställningen. Återkom till oss på greenearth@mynameishealthy.com om du finner några felaktigheter.

Vi säljer och levererar enbart inom Sverige.

Avisering

Vi samarbetar med en tillverkare och distributör som heter Stjärndistribution AB och på din sms avisering står både Green Earth och Stjärndistribution samt vårt moderbolag My Name Is Healthy på fraktsedeln – bara så du inte blir förvirrad av alla namn och varumärken!

Green Earth ingår ej avtal med personer som inte är myndiga (18 år).

Leverans

Sker med DHL för större beställningar och via varubrev direkt hem för små försändelser. Du som kund har en skyldighet att hämta ut ditt paket från den service point DHL du blivit anvisad. Om så inte sker fakturerar vi för returkostnader och administrativa kostnader, 300 kr.

PRISPOLICY

Priserna som anges är alltid inklusive moms.

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Om felaktigheter i pris och leveranstid eller andra omständigheter skulle infinna sig, så förbehåller sig Green Earth rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen så kontaktar vi dig och informerar om detta. Du har då din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning.

FAKTURA eller direktbetalning med klarna.

Vi använder Klarna och all information kring faktura och betalning kommer via dem. Kontakta gärna även oss om någonting inte fungerar som det ska.

 

ÅTERBETALNINGAR & RETURER

I de fall återbetalningar är aktuella görs detta i första hand genom återinsättning på kontokort/ bankkonto via Klarna. Återbetalningen sker inom några dagar från det att ärendet som orsakat återbetalningen är avslutat. Klarna har en återbetalningstid på upp till 7 arbetsdagar.

Vid upptäckten av eventuella falska beställningar eller andra bedrägeriförsök så kommer ärendet att polisanmälas. Green Earth förbehåller sig rätten att neka en order.

Om du som kund inte hämtar ut din vara från DHL Service Point fakturerar vi 300 kr.

  • LEVERANSINFORMATION
    • Din vara packas normalt inom 24 timmar. Normal leveranstid är 1-4 vardagar. Om vi avviker ifrån det beror det på att vi behöver packa upp nya varor eller att vi väntar på en leverans av råvaror. Vi hör av oss till dig via email och berättar hur läget ligger till.
  • ÅNGERRÄTT & RETURER
    • Du kan returnera Green Earths produkter inom 30 dagar från utleverans. Produkterna måste vara oöppnade. Om produkterna är förstörda eller använda får du inte tillbaka pengarna.

Mottagaren är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet. Vid eventuella problem med paket eller saknade varor så måste ett skriftligt meddelande skickas via e-post till greenearth@mynameishealthy.com

Vid godkänd reklamation/hävning av köp så återbetalar vi summan för din beställning inom 7 dagar. Varan ska vara i oförändrat skick, dvs. oanvänd, ej förstörd eller skadad. Returnera varan i sin ursprungliga produktkartong eller emballage. Varan ska vara komplett, vilket innebär att brutna förpackningar eller delar av varan inte accepteras som retur.

Du får själv betala frakten via den DHL service point du hämtade ut dina varor ifrån alternativt kostnaden för porto för mindre försändelser i kuvert.

Skicka till:

Green Earth

C/O Stjärndistribution AB

Hästskovägen 12, 813 33 Hofors

 

Spara alltid följesedeln tills returen är avklarad.