Bipollen – den guldfärgade och honungssmakande energiboosten

7350047927147Bipollen 150g

Bipollen

Bipollen är laddat med protein, essentiella aminosyror, vitaminer och antioxidanter för att förbättra energinivåer, stärka immunförsvaret, och stödja hjärthälsan. För en näringsrik boost, strö bipollen på smoothies eller din chiapudding.

Ät runt 1- 2 tsk per dag då du behöver ladda lite extra inför träning eller för att orka eftermiddagen på jobbet. Går superbra ihop med nötter tex så varför inte blanda cashewnötter och bipollen och ta med i en liten burk för eftermiddagarna.

Vet ni om hur känt Sverige är för pollen och pollenextraktsforskning och framställan? Tre stycken växtbaserade läkemedel har funnits sedan 50-talet och har faktiskt större erkännande internationellt än här på hemmaplan. Allt började med en man, Gösta Carlsson, som var fritids biodlare och kom på hur bina tillgodogör sig näring ifrån pollenkärnan genom att spjälka med enzymer och på så sätt kunna öppna upp och få tag i cytoplasman inuti pollenkornet. Denna cytoplasma har god effekt på klimakterie och hormonella besvär hos kvinnor då den traditionellt anses öka seratoninnivåerna hos kvinnor samt traditionell användning för ökad energi. Mest kända produkten är Cernitol för reglering av urineringsfrekvens vid godartad prostataförstoring.

Innehåll

Bipollen består av 40 procent protein, och anses vara ett komplett protein innehållande 22 aminosyror, inklusive alla de essentiella aminosyrorna, vilka är avgörande för att bygga protein i våra kroppar. Ofta kallas bipollen för den naturliga energiboostern, eftersom den innehåller ett stort antal näringsämnen för att avvärja trötthet. Dessa inkluderar B­-komplex-vitaminer, antioxidanter, mineraler och enzymer. OS­-idrottare brukar använda bipollen för att öka sina energinivåer och uthållighet.

Köp mig här just nu till rabatterat pris och gör en Smoothie Bowl med bipollen för extra protein och energi!

Green-Earth-Booklet-Final-06 kopia

Maria Frisk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *